--> Як на Волині будуть навчатися діти, яких батьки бояться відпускати у школу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як на Волині будуть навчатися діти, яких батьки бояться відпускати у школу

6
Як на Волині будуть навчатися діти, яких батьки бояться відпускати у школу
Начальниця управління освіти і науки Волинської ОДА Людмила Плахотна заявила, що батьки, які бояться відпускати дитину до школи, навчатимуть її самі, пише 12 канал.

Навіть якщо весь клас вчитиметься очно (звісно, за умови, якщо дозволятиме безпекова ситуація), а одну дитину батьки боятимуться пустити до школи, ніхто їх не змушуватиме це робити.

На такий випадок передбачене сімейне виховання, заявила вона.

«Тобто батьки будуть самі навчати свою дитину, а дитина буде складати визначені тести і писати контрольні роботи.

Це не дистанційне навчання, де працюють з учителем і саме учитель відповідає за рівень знань. При сімейному навчанні учитель не прикріплений до дитини. Тут відповідальність за якість знань несуть тільки батьки», – зазначила освітянка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Питання ДО Плахотної: У випадку влучання ракети в школу ХТО КОНКРЕТНО НЕСТИМЕ ВІДДПОВІДАЛЬНІСТЬ за життя дітей?
Відповісти
А якщо в школі взагалі немає бомбосховища, і взагалі школі 50 років? Хтось візьме на себе відповідальність? Коронавірусу боялися,сиділи на дистанційному, а тут війна!!!
Відповісти
Бояться???,-не підуть у школу,тому що є ризик влучання ракети-писакі,війна у нас -забули???
Відповісти
А мови то було!!! Будуть батьки вибирати, а в результаті, що. Або в школу, або самі навчайте. Безсовісні! Чому б не організувати тоді класи онлайн!?
Відповісти
А то раніше вчителі несли відповідальність за рівень знань учня... Тим учителям що зараз що раніше було начхати на той рівень. І ще одне питання до пані Плахотної, - чи маєте ви бодай найменше поняття як вивести зі школи в три поверхи 400 учнів віком від 6 до 16 років за 5 хвилин провести їх через калітку в якій поміщається одна доросла особа, і за 100 метрів укрити їх у бомбосховищі? Чи вам головне розпорядитися якби тільки відїбатися?
Відповісти
Під впливом алкоголю такого не наплетеш. Тут щось серйозніше.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні