--> На Волині призначили нового керівника медицини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині призначили нового керівника медицини

0
1
На Волині призначили нового керівника медицини
Новим тимчасовим виконувачем обов’язків начальника управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації став Роман Рудоквас.

Про це пише Перший.

Романа Рудокваса призначили заступником начальника управління охорони здоров’я, начальником відділу кадрів та медичного забезпечення. Водночас він став т.в.о. начальника управління.

Людмила Тимощук, яка до цього більше, ніж пів року виконувала обов’язки керівника, залишилась заступницею.

Як стало відомо, Роман Рудоквас приступив до роботи 16 січня.

З декларації Романа Рудокваса відомо, що у 2017 році він працював головним лікарем Броварської станції екстреної медичної допомоги. Також працював в Олександрівській клінічній лікарні Києва. Був засновником приватного підприємства «РРВ», до 30 листопада 2020 року – його керівником. Основний вид діяльності – роздрібна торгівля медичними й ортопедичними товарами.

Зареєстрований у Донецьку, місто фактичного проживання - Буча Київської області.

У дружини є квартира загальною площею 90 метрів квадратних у Донецьку і квартира площею 43,3 м. кв. у Горлівці (окупована територія). У нього є земельна ділянка площею 156 метрів квадратних в місті Буча, у дружини – 1000 метрів квадратних у місті Лиман Донецької області (підпорядкована Україні територія).

У Романа Рудокваса готівкою - 3450 доларів, у дружини – 500 тисяч гривень і 10 350 доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні