--> Тепер без дам і королів: створили гендерно правильні карти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Тепер без дам і королів: створили гендерно правильні карти

4
-5
Тепер без дам і королів: створили гендерно правильні карти
Фемінізм і питання гендерної рівності, які мають все більше шанувальників у суспільстві, часом набувають незвичайних форм.

Для прикладу, одна з європейських активісток угледіла порушення прав жінок у класичній колоді гральних карт. Дівчина вирішила змінити карти і прибрати королів і дам.

Питаннями гендерної рівності перейнялася 23-річна студентка з Нідерландів.

Вона визнала, що згідно з усталеними правилами король знаходиться по старшинству вище дами, що на її думку принижує жінок і є прикладом історичної нерівності.

"Якщо у нас є така ієрархія в грі, то ця очевидна нерівність впливає і на повсякденне життя людей. Це ще один спосіб сказати:"Ей, ти менш важлива". Навіть такі дрібниці відіграють важливу роль", - заявила студентка.

Дівчина серйозно підійшла до питання і взялася за створення гендерно справедливої ​​колоди. Вона замінила карти із зображеннями короля, дами і валета на золоті злитки, срібні монети і бронзові щити, пишуть Коментарі.

Першу партію карт дівчина продала родичам і друзям - вони купили у активістки 50 колод. Після чого студентка-феміністка стала продавати "безстатеві" карти в Інтернеті, де її винахід купили вже півтори тисячі осіб з різних країн.

Втім, масове використання подібних карт світу не загрожує - для того, щоб ними грали в казино, необхідно переписати правила всіх ігор, що найближчим часом, мабуть, робити не планують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в гуляндії треба терміново заборонити куріння всякої шмалі, а то їх серйозно ковбасить
Відповісти
Ай де! То чувишка сиділа і думала, як нагріти кармани, щоб не сильно напрягатись. І згадала, що тепер модно продавати всякого роду непотріб в обгортці з-під високої ідеї.
Скоро у продажі: ЛГБТ-карти, карти з мастями у вигляді жіночих вагін, бодіпозитив-карти... А, і карти з Папами Римськими, патріархами і митрополитами. Апогеєм мають стати повністю білі карти без жодних поміток, щоб рівність восторжествувала.
Відповісти
Маразм зашкалює. Я не хочу щоб моїм керівником була жінка (чоловік). Дайош безстатевого керівника!
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно руководству страны. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні