Зареєструють ще дві вакцини від COVID-19

0
4
Зареєструють ще дві вакцини від COVID-19
Директор Національного інституту алергії та інфекційних захворювань США (NIAID) Ентоні Фаучі заявив, що нові вакцини компаній Johnson&Johnson і AstraZeneca від COVID-19 можуть бути зареєстровані в країні в найближчі тижні. Про це повідомляє Fox News, пише УНН.

"Я припускаю, що протягом тижня або близько того, чи, щонайбільше, пари тижнів - вони планують зібрати всі дані і показати їх FDA", - йдеться в повідомленні.

Він також зазначив, що процес розгляду інформації не буде затягуватися на місяці, а триватиме кілька тижнів.

Нагадаємо, першою дозвіл на використання в США в грудні 2020 року одержала вакцина Pfizer/BioNTech, а після неї вакцина компанії Moderna. У США проходить активна кампанія з вакцинації населення з використанням двох вакцин.

Повідомляється, що на даний момент перший компонент вакцини отримали 3,49 мільйона американців.

США посідають перше місце за кількістю випадків коронавірусної інфекції. За весь період пандемії COVID-19 виявили у більш ніж 23,2 млн американців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні