Віктор Ляшко: бізнес сам попросив його закрити

0
9
Віктор Ляшко: бізнес сам попросив його закрити
Заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко стверджує, що заборону на продаж товарів першої необхідності під час локдауна ввели на прохання самих представників бізнесу.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню ЛБ.

"Ці обмеження - прохання бізнесу", - сказав Ляшко.

"Є бізнес, який продає виключно посуд, виключно одяг, виключно іграшки. І вони втрачають під час карантину, тому що вони закриті, а поруч супермаркети продовжують працювати і продають посуд, одяг та іграшки", - пояснив він.

За словами заступника міністра, заборона на продаж в супермаркетах усього, крім продуктів, дозволяє уникнути під час локдауна нерівних умов для різних продавців.

"Діти отримали гроші в подарунок від бабусь на новорічні свята і хочуть щось купити. Магазини з іграшками закриті, вони підуть в супермаркет і куплять іграшку. Якщо в супермаркеті іграшки під час карантину не продаються - дитина потім, після карантину, купить собі цей гостинець від баби, коли магазини будуть в рівних умовах. Але цим ми також зменшуємо мобільність населення, тому що дитина подорожує за іграшкою під час карантину ", - вважає Ляшко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні