Трампа заблокували у Facebook й Instagram до кінця його президентства

1
5
Трампа заблокували у Facebook й Instagram до кінця його президентства
Тепер його акаунти будуть заблоковані до інавгурації Джо Байдена. Рішення прийняв Цукерберг на тлі вчорашнього насильства у Вашингтоні.

Інформує Кореспондент.

Facebook й Instagram заблокували профілі президента США Дональда Трампа до інавгурації Джо Байдена. Про це заявив гендиректор Facebook Марк Цукерберг у четвер, 7 січня.

"Ми вважаємо, що ризики дозволити президенту продовжувати користуватися нашим сервісом в цей період просто занадто великі. Тому продовжуємо блокування, яке ми розміщуємо в його акаунтах Facebook і Instagram на невизначений термін і хоча б на найближчі два тижні до завершення мирного переходу влади", - написав Цукерберг.

Зазначимо, що першими із соцмереж про блокування профілю Трампа заявили у Twitter, позбавивши Трампа можливості користуватися соцмережею протягом 12 годин. Потім його приклад наслідували Facebook й Instagram.

Нагадаємо, що 6 січня в Капітолій прорвалися прихильники Трампа. Засідання призупинили через лічені хвилини після початку. Потім Конгрес все-таки підтвердив обрання Джо Байдена президентом США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То свобода
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні