У Луцьку виділять 200 тисяч на бензин для екологів та муніципалів

1
1
У Луцьку виділять 200 тисяч на бензин для екологів та муніципалів
Депутати запропонували внести під час наступної сесії зміни до Комплексної програми охорони навколишнього природного середовища міста Луцька. Зокрема, пропонується виділити 200 тисяч гривень із бюджету на придбання бензину для здійснення рейдових перевірок за участю працівників відділу екології міської ради, муніципальної варти та державної екологічної інспекції.

Про це під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 21 грудня, розповіла начальник відділу екології Луцької міської ради Оксана Лисак.

З її слів, враховуючи приєднані до Луцька території, на відділ екології Луцької міської ради «впало» велике навантаження.

«У штаті нашого відділу – всього три людини. Основним нашим партнером по охороні довкілля є державна екологічна інспекція. Але проводити рейди у весняний та осінній час, коли люди починають активно спалювати листя, важко. Особливо, враховуючи приєднані до Луцька території. Тож, ми пропонуємо спільні рейди наших працівників, муніципалів і державної екологічної інспекції. Але основний ресурс для таких рейдів – бензин. Тому я пропоную внести 200 тисяч гривень на придбання бензину для здійснення рейдових перевірок, бо це стосується і стану забруднення повітря, і також води», – зазначила Оксана Лисак.

Також вона пригадала про пожежі та загорання, що виникали цього року на території міста внаслідок недбалого спалювання сухої трави лучанами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Толку від тих муніципалів, бабок з-під магазину ганяють, більш на ніц не здатні..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні