Луцькі муніципали розкритикували водіїв автомобілів, які паркуються на вулиці Кривий Вал

3
7
Луцькі муніципали розкритикували водіїв автомобілів, які паркуються на вулиці Кривий Вал
Луцькі муніципали розкритикували водіїв автомобілів, які паркуються на вулиці Кривий Вал, де незабаром запрацює платна парковка.

Про це йдеться на сторінці департаменту мунварти у фейсбуці.

Водії даних авто не зважають ні на табличку про спосіб паркування, ні на поновлену дорожню розмітку, до того ж паркують авто на місця для людей з інвалідністю. Зовсім скоро за таке паркування водії отримуватимуть штрафи, – йдеться в дописі.

Департамент муніципальної варти нагадує усім автолюбителям, що відповідно до КУпАП, порушення правил паркування транспортних засобів, у тому числі неоплата вартості послуг з користування майданчиком для платного паркування за кожну добу користування, – тягне за собою накладення штрафу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в нас багато таких "геніїв паркування".Таких треба штрафувати по " повній", інакше не дійде.
Відповісти
Муніципальна варта нестиме відповідальність за пошкодження авто на платній парковці?
Відповісти
Якщо до Вас домахуються «мандаципали» - викликайте справжню поліцію по 102. Хай холуї сиротинської тримають відповідь за свої діі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні