McDonald's відкрив барбершоп, де роблять одну зачіску. ВІДЕО

0
-3
McDonald's відкрив барбершоп, де роблять одну зачіску. ВІДЕО
Шведський підрозділ McDonald's оголосив про відкриття перукарні, де будуть робити однотипні зачіски, що нагадують за формою його логотип. Про це в неділю, 13 грудня, пише FoxNews.

Стрижка, яку компанія назвала GoldenM, натхненна знаменитою зачіскою з 90-х. Її характерною рисою є довгий чубчик, розділений прямим проділом, який обрамляє обличчя.

"Таку ж носили Девід Бекхем і Леонардо Ді Капріо", - говорить Стаффан Екстам, директор з маркетингу McDonald's Sweden.

Стрижка безкоштовна і проходить в інтернеті. Після запису відомий стиліст Адам Лукач за допомогою відеозв'язку розповідає клієнту, як зробити зі свого волосся стрижку.

У прес-релізі компанії повідомляється, що протягом двох годин після онлайн-запуску всі зустрічі в салоні з Лукачем були заброньовані. Компанія провела кілька віртуальних майстер-класів, відвідувачам дали уроки стрижки та укладки.

Також компанія обіцяє, що ті, хто зважиться зробити зачіску GoldenM, зможуть отримати безкоштовний бігмак через додаток GoldenM Detector.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні