DZIDZIO поділився, як подолав COVID-19

0
-5
DZIDZIO поділився, як подолав COVID-19
Український співак деякий час не з'являвся в соцмережах, тому що перебував на самоізоляції.

Український артист Михайло Хома, відомий як DZIDZIO, заявив, що перехворів на коронавірусну інфекцію нового типу і через це він не був активний в соціальних мережах. Про свою хворобу співак розповів під час шоу "Ранок з Україною". Про це в середу, 25 листопада, повідомляє НВ Life.

За словами співака, він кілька тижнів не з'являвся в Instagram і на публіці саме через вірусну інфекцію.

"Коли мене не було видно в Instagram кілька тижнів, це означало, що я був на самоізоляції. Насправді я просто не хотів це афішувати", - зазначив DZIDZIO і додав, що переніс хворобу в легкій формі.

Крім цього, артист зауважив, що завдяки відсутності нюху він "не перебирав їжею", а за час самоізоляції він встиг добре відпочити і навести лад в своїй голові. Так, у вільний час співак дивився серіали, десь "серій сімдесят на Netfliх".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні