Луцьку поліклініку № 1 обіцяють відремонтувати до кінця року

0
-5
Луцьку поліклініку № 1 обіцяють відремонтувати до кінця року
До кінця року заплановано здійснити поточний ремонт приміщень комунального підприємства «Луцький центр первинної медичної допомоги», що на проспекті Волі, 66а. Про це пишуть Волинські Новини.

Відкриті торги для пошуку підрядника медичний заклад уже оголосив. Тендерні пропозиції прийматимуть до 4 грудня, коли й розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість робіт становить 951 583 гривні.

За ці кошти хочуть відремонтувати рентген-кабінет, коридор, прохідний кабінет на першому поверсі, а також кабінети №212, 201, 202, 207, 208, 213 і коридор між кабінетами №201-212 на другому поверсі.

Поточний ремонт приміщень поліклініки включатиме заміну підлоги, улаштування покриття з лінолеуму або ламінату, очищення, шпаклювання та поліпшене фарбування стін, заміну дверей, улаштування підвісних стель, заміну світильників, електромонтажні та сантехнічні роботи тощо.

Всі роботи планують завершити до кінця поточного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні