Як голосують у покинутому сільському клубі під Луцьком. ФОТО. ВІДЕО

0
3
Як голосують у покинутому сільському клубі під Луцьком. ФОТО. ВІДЕО
У селі Дачне Луцької ОТГ вибирають міського голову. На дільниці голосують жителі сіл Жабка та Дачне, розповіла Суспільному голова комісії Тетяна Геліч. Дільниця розташована у приміщенні сільського клубу, що не працює.

13 членів дільничної комісії та двоє спостерігачів розмістилися у приміщенні клубу, який не працює. Членкиня комісії Валентина Герасимчук каже: відучора почали палити у грубі.

Приміщення офіційно не визнане аварійним, але протягом двох років гуртки тут не працюють, бібліотека теж. Відчиняють будівлю лише на вибори.



Виборча дільниця у селі Дачне відкрилась вчасно, каже голова ДВК Тетяна Геліч. Виборців у списку 805, бюлетенів отримали 812. Організований доїзд виборців із села Жабка. "Буде виїзд додому, де людина буде голосувати за місцем перебування, бо вона неспроможна самостійно пересуватися", - розповідає Тетяна Геліч.

Виборці заходять на дільницю у масках та зі своїми ручками. При вході міряють температуру, є антисептик. Член комісії Олег Нарушевич каже: тим, хто забув маски або ручки, їх видають на місці.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні