--> Поліщук перемагає на виборах мера Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліщук перемагає на виборах мера Луцька

0
7
Поліщук перемагає на виборах мера Луцька
На виборах міського голови Луцька перемагає кандидат від партії "За майбутнє" Ігор Поліщук, за якого віддали свої голоси приблизно 53% виборців. Про це УНН повідомила координаторка спостереження за виборами у Волинській області від громадянської мережі ОПОРА Катерина Шарпата.

"За попередньою інформацією, лідирує Ігор Поліщук. Його відрив від Богдана Шиби складає у межах 6%. Ігор Поліщук отримав близько 53% голосів", - зазначила Шарпата.

Спостерігач також відзначила, що о третій годині ночі територіальна виборча комісія прийняла протоколи від усіх дільниць.

"І далі вони не продовжили своє засідання, а зробили технічну перерву. Вони не оголосили результати. І ми не можемо порахувати відсотки, адже немає інформації щодо кількості недійсних виборчих бюлетенів", - підсумувала координаторка.

Додамо, що згідно із підрахунком голосів штабом одного з кандидатів, за Ігоря Поліщука віддали голоси 23 989 виборців, що становить 54,53%. За Богдана Шибу проголосували 18 883 виборці, що становить 42,92% голосів. 2,55% бюлетенів були визнані недійсними (1121 одиниця).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні