Кримінальному авторитету спалили 2 іномарки за ніч. ФОТО

2
5
Кримінальному авторитету спалили 2 іномарки за ніч. ФОТО
Уранці 4 листопада в Полтаві палали дорогі іномарки - Audi Q7, Infiniti та Toyota Corolla.

2 з них, за інформацією Полтавщини, належать родині кримінального авторитета Валерія Павлишина на прізвисько "Мишца".

Повідомлення, що на автостоянці біля будинку по вул. Грушевського, 22 палає Audi, надійшло до Служби порятунку "101" о 4:20. Вогнеборці 1-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин, які прибули на виклик, одразу взялися до гасіння. Пожежу локалізували о 04:28, а о 04:41 – ліквідували. Ніхто не постраждав.

"Вогонь знищив передню частину автомобіля Audi, а також заднє скло та задню частину поряд розташованого автомобіля Toyota, пошкоджено лакофарбове покриття обох автомобілів. Вогнеборцям вдалося врятувати обидва автомобіля від повного знищення полум'ям та не допустити поширення вогню на 20 розташованих поряд автомобілів", - розповіли про подію у відділі комунікації ГУ ДСНС України в Полтавській області.

Поки рятувальники приборкували полум'я на прибудинковій автостоянці, о 04:32 до гарячої лінії "101" надійшло повідомлення про загоряння автомобіля Infiniti. Іномарка була припаркована біля VIP-клубу "Статус" на тій же вулиці Грушевського, 2а.

На виклик прибули вогнеборці 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Полум'я локалізували о 04:55, ліквідували пожежу о 05:07. Вогонь встиг вщент знищити автівку.

"За обома фактами загоряння автомобілів слідчими відкрито кримінальні провадження за умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років", - повідомили в пресслужбі ГУ Нацполіції Полтавської області.

За даними ЗМІ, на Infiniti їздила дружина Валерія Павлишина, а на Audi Q7 - сам "Мишца".





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Значить не такий він вже і "авторитет".
Відповісти
А, яким боком ця приємна новина, до Волині?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні