У магазині Ковеля зачинили і не випускали рейдову бригаду

3
-2
У магазині Ковеля зачинили і не випускали рейдову бригаду
Працівниці управління Держпраці та відділу економічного розвитку та торгівлі виконкому Ковельської міської ради під час перевірки магазинів зайшли до крамниці, що розташована в торговельному центрі поблизу Центральної районної лікарні.

За їх словами, вони представилися продавчині. Оскільки остання якраз обслуговувала покупця, то вирішили почекати збоку. Тут з підсобки вийшов 25-річний працівник, який згодом виявився брокером та чоловіком власниці магазину, і почав виражатися нецензурною лайкою на їх адресу, погрожував побити, а потім взагалі зачинив вхідні двері, не випускаючи рейдову бригаду з приміщення.

Як він стверджував, ці три чиновниці повідомили, що прийшли з перевіркою, а на його прохання показати документи – не представились, зробити відповідний запис у журналі обліку перевірок – не захотіли. Через це змушений був зачинити двері та викликати поліцію.

Правоохоронці, що прибули на виклик, склали адміністративний протокол саме на нього, а також прийняли заяви у жінок, як потерпілих.

Ковельський міськрайонний суд визнав чоловіка винним за фактом дрібного хуліганства та оштрафував на 68 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фактично взяв людей у заручники і за це штраф 68 гривень. Це що , плювок на закони?!!
Відповісти
От через такі “суворі” покарання (68 грн) люди і на далі так себе будуть поводити. Бо вони відчувають повну безкарність....
Відповісти
Плагіатори! Вкажіть джерело, звідки передерли новину!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні