Ігор Поліщук показав нові луцькі тролейбуси

5
1
Ігор Поліщук показав нові луцькі тролейбуси
Нові тролейбуси для Луцька матимуть біло-червоний колір. Про це повідомляє телеграм-канал Лучани.

Світлини нових тролейбусів «Богдан» Т701.17, які скоро будуть курсувати вулицями Луцька опублікував радник мера Ігор Поліщук.

Ігор Поліщук підписав фото "Вже скоро...Наші".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка у м. Луцьку влада такі точно журналісти разом з операторами надали знімки. Що на цих неякісних знімках видно, нічого не видно: на першому не має різкості масштабу фото, на другому тролейбус закриває пересувна драбина. То як можна розгледіти ці нові тролейбуси.
Відповісти
Виїдуть на дороги розгледиш, якщо маєш якісні окуляри, пенсіонере.
Відповісти
Ого два фото,цілих два фото! Де останні нові тролейбуси ,зелені ?
Відповісти
Яке відношення має,якийсь радник до тролейбусів???????????? Вже блювати хочеться від того піару!!!!!!!!!!!!!!!!! Все місто засране бордами Палиці і Поліщука. Так хоче сісти в крісло міського голови. А головою буде____________ШИБА!!!!!!!!!!!!!!! Хто-би що не говорив,чи верещав не своїм голосом.
Відповісти
В блять краще зробіть помаранчеву зону і не робіть карантин а то поприходили всякі підари і кричать голосуй за мене а зараз люди проголосують і ті підари карантин зроблять на місяць а людям зно здавати нада і вчитись тоже треба а в'їбуть карантин людям пиздець прийде
Молодь зно не здасть і виросте покоління дибілів а в людей грошей не буду і не буде за що жити і так народ на останніх силах тримається
Кароче йобнута у нас влада та йобнута у нас держава
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні