Луцьк отримав ще 4 новеньких тролейбуси. ФОТО

0
9
Луцьк отримав ще 4 новеньких тролейбуси. ФОТО
Луцький ДП “Автоскладальний завод №1” ПАТ “Автомобільна компанія “Богдан Моторс” виготовив ще чотири нових тролейбуси для міста Луцька, які вже наступного тижня виїдуть на найбільш запотребувані маршрути — 1, 2, 5 та 12. Транспорт виконаний у тому ж стилі, що й два попередні — в червоно-білих кольорах.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Акти прийому-передачі тролейбусів для міста підписали Луцький міський голова Ігор Поліщук та директор автозаводу Дмитро Писаний.



Два “рогатих”, які вже курсують містом, якісно себе зарекомендували. Це відзначають і працівники КП “Луцьке підприємство електротранспорту”, які керують ними та лучани, які ними користуються.

Ігор Поліщук нагадав, що презентували програму “Луцьк без маршруток”.

“У місті вже фактично шість нових тролейбусів, а в першій половині лютого ми отримаємо ще чотири. За нашими розрахунками 29 нових тролейбусів, які ми отримаємо згідно проєкту, економічним методом зможуть витіснити близько 70-80 маршруток, — сказав міський голова. — Окрім того, придбання тролейбусів фінансово оздоровить підприємство електротранспорту, адже новим не потрібно робити поточний чи капітальний ремонт. Ці тролейбуси також економічніші в плані споживання електроенергії від тролейбусів старого зразка, які зараз їздять містом. Разом з оновленням автопарку, оновлюємо й зупинки громадського транспорту, встановлюючи “розумні” зупинки та табло. Працюємо в комплексі”.

На виготовлення одного тролейбуса працівники автозаводу в середньому витрачають три місяці. Кажуть, час виготовлення залежить від постачання комплектуючих елементів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні