--> Як звабити його? 5 правил жіночого пікапу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як звабити його? 5 правил жіночого пікапу

2
-2
Як звабити його? 5 правил жіночого пікапу
На полюванні важливо своїм виглядом не злякати жертву. Але не забувайте: ви ж мисливиця, а не мисливець. Насамперед жіночий пікап – це мистецтво спокуси. Тож будьте жіночною: розпустіть волосся, усміхайтеся, не комплексуйте із приводу недоліків, пише lady.tochka.net.

Покажіть, що ви – справжня леді, не розмовляйте матюками, не будьте вульгарною, не пийте "чоловічих" напоїв. А улюблені віскі з льодом або горілку з огірочком краще замінити на "Маргариту", "Космополітен" або "Секс на пляжі".

Отож 5 правил жіночого пікапу.

1. Кеди чи сукня?
Для жіночого пікапу важливий одяг, адже чоловік любить очима. Сама розумієш: без сукні, панчіх, підборів і маленької сумочки не обійтися. Саме таке вбрання допоможе тобі привернути увагу чоловічої половини населення. Забудь про джинси та кеди! Якщо, звісно, тобі не 16.

2. Поменше блиску
Дуже хочеться і сережки одягти, і брошку, і ланцюжків штук зо п’ять, і сумочку з блискітками, і чобітки зі стразиками. Але пам’ятай: чоловіки не люблять надмірного блиску. Їх дратують усякі жіночі дрібнички.

Більше двох яскравих речей одягати не варто, інакше хлопець вирішить, що ти барахольниця. Краще приділи увагу рукам – ідеальний манікюр розкаже про твою витонченість.


3. Стріляй оченятами
Якщо твоє вбрання спрацювало, і ти опинилася в центрі уваги, скоріше встанови візуальний контакт й винагороди обранця скромною, але чарівною усмішкою. Якщо він не звертає на тебе уваги, увійди в його поле зору, потім наче випадково зустрінься з хлопцем поглядом.

Тільки не дивися надто пильно, щоб не злякати чоловіка своєю ініціативою. Не всі хлопці люблять таких дівчат. Не свердли поглядом, а краще витончено поправ зачіску, накрути локон на пальчик, змахни віями та повільно поклади ніжку на ніжку. Якщо хлопець тобою зацікавився, цього вистачить для того, щоб спонукати його до знайомства.


4. Покажи свою сексуальність
Хочеш бути насправді сексуальною? Не виставляй напоказ усе одразу. Оголений бюст, ноги і плечі – це не сексуально, а навіть вульгарно. Щоб звабити хлопця, достатньо зробити акцент на чомусь одному. Наприклад, блуза з оголеним плечем або спідниця з невеликим розрізом, або строга сукня з декольте – вистачить однієї деталі.

І не забувай про різні "сексуальні" рухи та міміку. Це не означає, що треба крутити стегнами і постійно їсти банани. Витончена поза "нога на ногу", поправляння зачіски – от найсильніша жіноча зброя.

Коли піймаєш на собі погляд чоловіка, зроби ледь непомітний жест – опусти на стегно долоню. Чоловік стежитиме за твоєю рукою, і це підштовхне його до еротичних фантазій. Або облизни красиво губи, адже рот – один із найбажаніших об'єктів пристрасті.


5. Цікався чоловіком
Під час розмови не просто слухай, а чуй кожне слово чоловіка. Покажи, що він тебе цікавить не просто як об'єкт для сексу або потенційний майбутній чоловік, а як людина.

І хоч ти не знаєш, чим відрізняється карбюратор від акумулятора, і слова "хавбек" і "форвард" для тебе нічого не означають, не показуй своєї байдужості до предмета розмови.

Постарайся зрозуміти, про що тобі розповідає чоловік, і підтримай розмову. А під час спілкування постарайся наче випадково доторкнутися до його плеча або руки. Так чоловік зрозуміє, що небайдужий тобі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
АНЮТА
Рада, що ви змінили формат подачі новин ) Тепер зависаю на сайті частіше !
Відповісти
Zina

Ха ! Згідна з вами ) Чудовий напрямок обрали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні