Як стати більш жіночною

0
-2
Як стати більш жіночною
Багато хто помилково вважає, що стати ідеалом жіночності можна просто, одягнувши сукню та красиві туфлі.

Про це пише Elle.

Що додає жіночності, то це емоції. Відкиньте холоднокровну маску, що нічого не виражає. Намагайтеся більше сміятися, посміхайтеся. Чоловіки люблять, коли жінка щиро, немов дитина, дивується, що відбувається навколо. Спілкуючись із людьми, важливо виявляти щиру радість, а під час перегляду таких фільмів як «Титанік» – певна сентиментальність. І навіть негативні емоції можуть зробити нас привабливими. Згадайте пристрасну Скарлетт О`Хара, чоловіки просто божеволіли, а дівчина зовсім не була білою і пухнастою. Тільки не перегніть палицю. Навряд чи чоловікові сподобається дівчина, яка ридає з будь-якого приводу або миттєво розлючується.

Розвинути чуттєвість добре допомагають танці, причому зовсім різні. Комусь за характером ближчий фламенко, комусь східні чи класичні танці. Багато жінок відзначають, що після місяця занять почуваються інакше, тримають спину, з'являється грація рухів, тому почуття починає проявлятися зовні.

Оточіть себе ароматами ефірних олій та живих квітів. Настрій завжди буде гарним, якщо на столі красується свіжий букет із скромних ромашок або яскравих розкішних троянд. Ароматичні олії прекрасні своєю універсальністю: їх можна додавати в крем або лосьйон для тіла, шампунь, на їх основі можна робити парфуми. Останнім часом серед жінок стала популярна аромотерапія. У чому її суть? Випробуваний по черзі вдихає флюїди 86 аромамасел і визначає, які сподобалися найбільше, а які неприємні до нудоти. При цьому дивитися на назви масел не можна – важливо, щоб підсвідомість підказувала ставлення запаху. Кожен аромат у діагностиці відповідає за певні емоції, тому якщо у дівчини певна олія викликала захоплення – саме цього почуття їй не вистачає, якщо запах відштовхує, отже, жінка блокує чи не сприймає емоцію чи стан. На основі цих характеристик виготовляються індивідуальні парфуми.

Нехай сукня та гарний манікюр – не головна ознака жіночності, але доглядати за собою дуже важливо. Часто жінка боїться привертати до себе зайву увагу через відсутність макіяжу та гарну зачіску. А наші руки взагалі відіграють велику роль у житті жінки: ми ходимо за руку, подаємо руку чоловікові, виходячи з транспорту. Не обов'язково витрачати великі гроші на ультрамодний манікюр – зробіть простий.

Стежте за здоров'ям. Щоб зберігати жіночність, жінці потрібно стежити за своїм здоров'ям. Нездоровий колір обличчя, вугри, проблеми з зубами, зайвий худорлявість чи, навпаки, надлишок ваги роблять нас невпевненими в собі – хочеться сховатися в темний куточок, а не будувати очі симпатичному хлопцеві в парку. Не відкладайте на потім візит до лікаря, виберіть найближчий вільний день, щоб відвідати клініку.

Просіть допомоги. Як відомо, для чоловіка важливо бути захисником своєї коханої, своєї сім'ї. Що додасть жіночності будь-якій представниці прекрасної статі, так це прохання про допомогу. Звичайно, не потрібно ставати зовсім несамостійним, але виявити слабкість іноді просто необхідно. На жаль, у сучасному світі жінка прагне бути сильною та незалежною, але часом варто зупинитися та подумати: а чи живе в мені ще маленька дівчинка, якій потрібен захист?

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні