Чи були насправді проведені обшуки на митному посту «Луцьк».ФОТОФАКТ

4
5
Чи були насправді проведені обшуки на митному посту «Луцьк».ФОТОФАКТ
Зранку до редакції Інформаційного патруля Волинь 24 надійшла інсайдерська інформація. Повідомлялося, що в цей день на місцевому підприємстві «Модерн Експо» о 13.00 будуть проведені обшуки за участю СБУ України.

О 12.00 власкор Волинь 24 прибув на місце можливого обшуку і провів власне журналістське розслідування. Пряма мова начальника відділу охорони підприємства Василя Івановича Власюка:
- Якби була якась інформація, власники компанії би теж про це знали. Що тут обшукувати? Металеві стелажі? Так як відкритий (до соціуму) «Модерн», не відкритий ніхто!.


Після чого власкор припустив, що у приватному джерелі ймовірно йшла мова про митний пост «Луцьк», який орендує приміщення у «Модерн Експо». Проте на митному посту також ніхто не чув про обшуки. До 13.30 робота йшла за розкладом, люди вільно входили в приміщення та виходили з нього.


У другій половині дня, о 16. 00 інформаційне агентство «Волинські новини» опублікувало допис під назвою «На митному посту «Луцьк» проводять обшуки».


А о 17. 46 користувач під ніком «Лучанин» під дописом «Волинських новин» прокоментував ситуацію наступним чином.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Були слідчі дііі, однозначно. Люди входили і заходили на Модерн- експо, а вхід на митний пост знаходиться між другим і третім поверхом, там були заблоковані двері, цілий день на стоянці біля входу стояв мікроавтобус з чорними номерами. Без сумнівів- був обшук, митне оформлення почали здійснювати після обіду
Відповісти
плінський вже прозвітувався про обшук
Відповісти
«Вол.новини» - це взагалі клоака, а не інформаґенція
Відповісти
«Вол.новини» - клоака вищого гатунку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні