Обшуки у Луцьку: вилучили товару на $600 тисяч. ФОТО

0
2
Обшуки у Луцьку: вилучили товару на $600 тисяч. ФОТО
На Волині вилучили контрафактного товару на понад $600 тисяч.

Про це Волинь24 повідомили ввечері 14 червня у пресслужбі прокуратури області.

ДБР проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо зловживання владою або службовим становищем працівниками Волинської митниці Держмитслужби, що спричинило тяжкі наслідки. Також розслідують вимагання та отримання ними неправомірної вигоди.



У рамках розслідування цього провадження учора, 14 червня, провели обшук у складському приміщенні в місті Луцьку. В ході обшуку виявили та вилучили понад 2 тисячі ящиків сигарет виробництва Республіки Білорусь, переміщених в Україну під виглядом іншого вантажу. Крім того, вилучено бочки зі спиртовмісними рідинами.



"Вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей - більш як $600 тисяч. Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно і питання про призначення експертиз", - повідомили у прокуратурі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні