Прооперували собаку, якого підібрали небайдужі люди біля дороги на Волині. ФОТО

0
3
Прооперували собаку, якого підібрали небайдужі люди біля дороги на Волині. ФОТО
Чотирилапого, якого збили невідомі та лишили при дорозі, прооперували і наразі він уже знаходиться у своїй новій домівці.

Його стан – задовільний, пише "Буг".

Володимирчанка Ольга Корнелюк разом з чоловіком врятувала собаку, яку ввечері, 25-го серпня, збив автомобіль при в’їзді у Володимир-Волинський район. І взялася його рятувати.

Зокрема, подружжя відвезло травмовану собаку на детальне обстеження до Луцька в поліклініку «Олтан-вет». Вже там псу поставили остаточний діагноз: подріблена, переломана передня ліва лапа. А також призначили операцію.

Оскільки ця процедура виявилась не з дешевих: потрібно було близько 6-8 тисяч гривень, то Оля звернулась за фінансовою допомогою до усіх небайдужих.

І на її клич відгукнулось чимало людей, яких теж схвилювала подальша доля собачки. Про це Ольга повідомила на своїй сторінці в Інстаграмі.

Необхідну суму вдалося зібрати і зранку 28-го серпня чотирилапого прооперували. Операція була складною і тривала декілька годин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні