«Останні п'ять матчів грав на уколах»: Тарас Михалик йде з ФК «Волинь»

0
3
«Останні п'ять матчів грав на уколах»: Тарас Михалик йде з ФК «Волинь»
Ексфутболіст збірної України 36-річний Тарас Михалик розповів про подальші плани на майбутнє.

Про це пише "Sport.ua".

«Ще пограю для себе в аматорах. На професійному рівні вже досить, награвся. Бачите, хотів допомогти «Волині», але не вийшло.

Професійні клуби? Я ні з ким не спілкувався на цю тему. До того ж, настрій був не дуже. Протягом останніх п'яти матчів грав на уколах, адже були певні проблеми з коліном. Наразі заліковую ту травму, після якої запалилося коліно. І буду потроху завершувати ігрову кар'єру.

У мене є товариш, який тримає команду. Вона грає на аматорському рівні, на область. Буду для себе займатися, не можу зараз просто взяти і кинути футбол. І що потім, сидіти вдома на дивані? Команда називається «Вотранс».

Що далі? Зараз буду визначатися. На тренерську категорію С я вже навчаюся. Побачимо. Треба спробувати на найнижчому рівні, з низів. Якщо це твоє, то далі займатися і вчитися. А то у нас в Україні тренерів більше, ніж команд. Не бачу сенсу просто навчатися для галочки.

Якщо тренерська стезя – це моє, то буду й надалі продовжувати вдосконалюватися, а якщо зрозумію, що то не моє, то немає сенсу. Можна сказати, що я перебуваю у творчих роздумах», – розповів журналістам футболіст.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні