--> У МОЗ роз'яснили, як утилізуватимуться засоби індивідуального захисту у школах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У МОЗ роз'яснили, як утилізуватимуться засоби індивідуального захисту у школах

0
7
У МОЗ роз'яснили, як утилізуватимуться засоби індивідуального захисту у школах
Всі використані засоби індивідуального захисту у школах необхідно зібрати в окрему ємність, а потім передати компанії з утилізації відходів.

Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

“Керівництво школи повинно зібрати всі використані засоби індивідуального захисту в окрему ємність і потім вже під час утилізації побутових відходів передати компанії, яка займається утилізацією. Передати в окремій ємності всі засоби індивідуального захисту, які були використані”, — зазначив Степанов.

Нагадаємо, з 1 вересня у школах необхідно дотримуватись соціального дистанціювання і правил гігієни, педагогам варто спілкуватись із батьками переважно дистанційно, а учням із захворюваннями дихальної та імунної систем рекомендовано вчитись дистанційно або на екстернаті. Відповідні рекомендації для початку навчального року оприлюднено на сайті МОН.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні