--> Чи вплинув візит Зеленського на звільнення заступниці і радника голови Волинської ОДА | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи вплинув візит Зеленського на звільнення заступниці і радника голови Волинської ОДА

0
-11
Чи вплинув візит Зеленського на звільнення заступниці і радника голови Волинської ОДА
У Волинській ОДА вакантними стали місця заступника і радника голови.

Зі своїх посад звільнилися заступниця Тетяна Щербак і радник голови ОДА Еміль Мікаїлов, пише інформаційне агентство "ВолиньPost" посилаючись на власні джерела. Інформацію підтвердили у пресслужбі ОДА.

Зокрема, у пресслужбі ОДА повідомили, що посадовці пішли з посад за власним бажанням. Сьогодні, 10 липня, – у них останній робочий день. Натомість заяви про звільнення, за інформацією ОДА, вони подали задовго до візиту президента Володимира Зеленського на Волинь.

Зауважимо, що Тетяну Щербак, яка родом з Чернівецької області, призначили на цю посаду 28 лютого.

Згідно з розпорядженням Юрія Погуляйка, яким він поділив функціональні обов'язки між своїми заступниками, за Тетяною Щербак було закріплене здійнення координаційної діяльності за Камінь-Каширським, Ковельським, Любешівським, Старовижівським районами, містами Ковель та Нововолинськ.

Окрім того, згідно з цим же документом, Тетяна Щербак мала забезпечувати реалізацію на території області державної політики у сферах зовнішніх зносин та інвестиційної діяльності, туризму та рекреації, транспорту та зв'язку, містобудування та архітектури, земельних відносин, регіональної політики та децентралізації, державної соціальної політики, з питань освіти та науки, охорони здоров'я, роботи з дітьми, інформаційної політики та з питань цифрової трансформації. Більше про те, які департаменти і управління ОДА були під її керівництвом, можна прочитати за посиланням.

Додамо також, що під час пандемії коронавірусу Тетяна Щербак стала одним з найпублічніших представників ОДА, рупором обласної влади щодо заходів, яких вживали в області, статистики захворюваності тощо, оскільки була спікером періодичних брифінгів на цю тему.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні