На центральному пляжі Світязю незаконно облаштували базу відпочинку. ФОТО

3
-3
На центральному пляжі Світязю незаконно облаштували базу відпочинку. ФОТО
На березі озера Світязь виявили самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Так, прокурори разом із працівниками органів контролю виявили факт самовільного будівництва на центральному пляжі біля озера дерев'яних будиночків та інших споруд (усього 37), призначених для проведення дозвілля відпочивальників – і усі вони побудовані на земельній ділянці, для цього не відведеній, та з порушенням будівельних норм і стандартів.

Триває досудове розслідування.

Встановлюються обставини вчинення злочину й особи громадян, причетних до незаконного будівництва.

Зауважимо, що санкцією ч.3 ст. 197-1 КК України за самовільне будівництво будівель або споруд на самовільно зайнятій земельній ділянці передбачено покарання до трьох років обмеження волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заплатять і розійдуться. Нащо той цирк? Ще нікого не покарали за таке. Ну просто диво якесь, ще пару днів тому такого не було. Так це прокоментували працівники органів контролю? Там вже пів року будують. Агов!!!
Відповісти
Коли будували,ніхто не бачив?А,коли вже побудовані_гвалт на всю Україну.
Відповісти
Нащо дурниці писати!!! З людьми укладала договори очільниця Нацпарку,яку призначили з Луцька. Вони щосезону сплачують немалу суму оренди і за свої гроші облаштовують свою частину прибережної зони, вивозять сміття, в кінці дня прибирають територію...Смішно читати такі новини))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні