Чим відрізняються Galaxy S20 і Ultra?*

0
1
Чим відрізняються Galaxy S20 і Ultra?*
Компанія Samsung узимку цього року представила три нові флагманські моделі: Galaxy S20, S20+ та Ultra. Перші два варіанти майже не відрізняються, це і не дивно, бо їх цінова політика також дуже схожа. А ось найбільший представник нових смартфонів має трішки більше відмінностей, які переважно позначилися на розмірах, камері та автономності.

Відмінності у камерах гаджетів





Сучасний смартфон Samsung Galaxy S20 має три основні камери:

• ширококутну;

• надширококутну;

• телеоб’єктив.

Фото виходять стабілізовані, з високою роздільною здатністю, а відео можна знімати у форматі 8К. Що ж стосується більш дорогої моделі, то ідентичність простежується лише з надширококутним об’єктивом, інші камери мають кращі характеристики.

Ширококутна має 108 Мп (у попередньої їх 12), телефонокамера – 48 Мп. Збільшення зображення можливе у 100 разів, якість залишається вражаючою.

Звук та автономність



У нових моделях компанія Самсунг відмовилася від роз’єму для навушників 3,5 мм. Цей факт, звісно, засмутив багатьох користувачів. Але на зміну чомусь старому завжди приходить щось нове, як і у цьому випадку.

Нові Galaxy Buds+ працюють на одній зарядці довше за попередню модель. Якщо параметри звуку майже не відрізняються у двох варіантах, то з автономністю справи краще у останньої моделі.

Ємність аккумулятора S20 складає 4000 mAh, в Ультра – 5000 mAh.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні