Як вибрати міні-холодильник: поради експертів*

0
-4
Як вибрати міні-холодильник: поради експертів*
Міні-холодильник в квартиру

При згадуванні холодильника перед очима постає габаритний домашній пристрій. Але останнім часом стали досить популярними стали міні-моделі. Кому потрібна така техніка та в чому її переваги?

Основні переваги міні-холодильника

На https://allo.ua/ru/holodilniki/ представлено солідний вибір домашньої техніки для будь-якої квартири. Зменшені моделі пристрою відзначаються такими перевагами:

економія електроенергії (в рази менше);
можливість непомітного монтажу (для вбудованої кухні);
економія місця;
презентабельний вигляд.

На кожному моменті слід зупинитися детальніше. За рахунок менш потужного двигуна та компресора домашня техніка потребує менше енергії. При цьому продукти надійно зберігаються, залишаючись прохолодними і замороженими навіть у спеку.

На кухні звичайний холодильник займає багато місця. Особливо страждають власники невеликих квартир. Міні-пристрій може бути зовсім непомітним, якщо буде вбудованим в кухонну шафу або закріпленим на стіні. Зменшений пристрій можна встановити не лише на кухні, але і в будь-якій іншій кімнаті.

Зовнішній вигляд техніки дозволяє монтувати її в квартирі, не порушуючи загальну гармонію. Наприклад, модель зі скляними дверцятами може використовуватися як шафа для вина або інших напоїв. Зараз є змога вибрати техніку будь-якого кольору.

Додаткові зручності для власника

Міні-холодильник в квартирі працює майже безшумно. Тобто він не вплине на сон. Шум зазвичай не перевищує 30 дБ. При компактних розмірах корисний об’єм досить великий — до 250 літрів. Ціна — важливий фактор, що впливає на вибір. Вона може бути в 10 разів нижчою, ніж у повнорозмірної моделі.

За рахунок зменшення розміру міні-холодильник має дещо меншу функціональність, але некритичну. Швидка заморозка, No Frost, антибактеріальне покриття, зонування внутрішнього простору, індикація за допомогою звука та світла — все це також використовується у сучасних міні-холодильниках. Є навіть двокамерні пристрої компактних розмірів!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні