Мотоциклісту, якого збило авто у Луцьку, потрібна допомога на лікування

0
5
Мотоциклісту, якого збило авто у Луцьку, потрібна допомога на лікування
Потребує допомоги на лікування Мацюк Андрій Юрійович (1996 року народження), який постраждав у ДТП, що сталася у Луцьку на вулиці Рівненській 17 травня. Хлопця на мотоциклі збив автомобіль. Він у важкому стані. На лікування потрібні чималі кошти, які родині самостійно зібрати не під силу.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили рідні хлопця.

Нагадаємо, у неділю, 17 травня, на вулиці Рівненській сталася аварія за участю легковика і мотоцикла. Водій автомобіля Volkswagen перетнув подвійну суцільну лінію розмітки, в результаті зіткнувся з керманичем двоколісного, який в той час їхав головною дорогою.

24-річний Андрій Мацюк наразі перебуває у важкому стані і бореться за своє життя, щодня на лікування йдуть величезні кошти, тож рідні просять небайдужих допомогти юнаку вижити.

Переказати кошти для допомоги можна на картку брата Андрія – Мацюха Михайла за номером: 4149 4991 1157 4792

Зв’язатися з тіткою Андрія – Людмилою можна за номером: 050 209 65 90.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні