Волинська освітянка розказала, за якої умови учні повернуться до школи

0
0
Волинська освітянка розказала, за якої умови учні повернуться до школи
Якщо карантин в Україні не продовжать після 11 травня, то діти повернуться до звичного навчання.

Про це розповіла начальниця обласного управління освіти Людмила Плахотна, передає "Суспільне Волині".

З її слів, нині від профільного міністерства волинські освітяни не отримували розпорядчих документів щодо закінчення навчального року. Людмила Плахотна каже: в управлінні та міністерстві розглядають кілька варіантів як завершити навчальний рік та підсумувати дистанційне навчання.

На разі, говорить Людмила Плахотна, діє попереднє розпорядження урядників про продовження навчального року до 1 липня.

"До 11 травня ми навчаємося дистанційно. Якщо карантин буде завершено, то є ще резон вийти на навчання в школи, підвести підсумок навчального року. Підсумкова атестація згідно розпорядження тільки в 11 класі залишилася. Якщо ми не підіб'ємо підсумки в цьому році, то значить з цього ми почнемо наступний навчальний рік", - розповіла начальниця обласного управління освіти.

Нагадаємо, 22 квітня т.в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій розповіла , що через продовження карантину до 11 травня навчальний рік можуть завершити у дистанційному форматі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні