Карантин у школах Волині: як вчитися без інтернету в селі

1
-7
Карантин у школах Волині: як вчитися без інтернету в селі
Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, як її дитина, яка нині знаходиться в сільській місцевості, отримує та виконує домашні завдання.

Про це вона розказала у п’ятницю, 24 квітня, на брифінгу у Волинській ОДА.

На запитання, чи моніторили у ВОДА, як проводиться дистанційне навчання і як бути учням, чиї вчителі не організували дистанційне навчання, особливо в сільських місцевостях Тетяна Щербак відповіла:

«У мене дитина знаходиться в сільській місцевості на карантині, натомість вона є учнем школи в Київській області. І досить добре у нього організована робота дистанційного навчання, не зважаючи на те, що в них немає прямого і постійного інтернету. Всі хто хочуть будуть вчитися», – переконана посадовиця.

Тетяна Щербак розказала, що вчитель особисто їй скидає фотографії завдань, вона відправляє дитині.

«Бо немає можливості підключитися в платформу. Не вистачає потужності інтернету. Дитина робить у зошиті, фотографує мені назад, я відправляю вчительці і маємо оцінки. Тому, якщо ми говоримо про відсутність інтернету – це взагалі не принципова позиція для тих, хто хоче навчатися. Але нині дистанційне навчання у Волинській області організоване добре», – розказала заступниця голови Волинської ОДА.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому дитина не може відразу вчительці відправляти?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні