Власниця магазину побила працівницю, яка перевіряла дотримання карантину. ВІДЕО

0
-1
Власниця магазину побила працівницю, яка перевіряла дотримання карантину. ВІДЕО
У Чигиринському районі Черкаської області стався конфлікт між двома жінками під час обстеження робити закладів торгівлі в умовах карантину.

Про це повідомляє пресслужба обласної поліції.

Згідно з повідомленням, працівник Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів здійснювала обстеження закладів торгівлі, яким дозволено працювати, на дотримання умов та порядку зберігання продукції в умовах карантину. Під час виконання робіт в одному із магазинів було виявлено порушення. Службовець розпочала складати протокол, проте власниця магазину намагалася всіляко перешкодити їй та нанесла тілесні ушкодження.

За цим фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 350 КК України (Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов’язок). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні