Ввечері у центрі Луцька сталась масова бійка

0
Ввечері у центрі Луцька сталась масова бійка
У неділю, 17 березня, пізно ввечері у Луцьку на Лесі Українки сталася масова бійка, чоловіки влаштували розбірки. На місце інциденту приїхала швидка і поліція.

Про це пише ВСН.

Як розповіла речниця патрульної поліції Волині Єлена Гасюк у коментарі виданню, на місці бійки попередньо працювала рота тактико-оперативного реагування.

«Вони виїхали на місце події, встановили всі обставини події, поспілкувалися із заявником. Під час перевірки документів, в тих осіб, які вчинили бійку, один чоловік, якому 22 роки попередньо, який спричинив бійку, поводив себе агресивно, відмовлявся показувати документи та представлятися на законні вимоги поліцейських. Патрульними було прийнято рішення його затримати», - зазначила Єлена Гасюк.

Як розповіла речниця, молодого чоловіка було доставлено у поліцейський відділок з метою встановлення особи, а також припинення правопорушення. На нього склали адмінматеріали за частиною другою статті 178 та протокол за статтею 173. Ст. 178 - це поява в п'яному вигляді, ст. 173 - це дрібне хуліганство. Молодик уже відпущений.

Керівник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль підтвердив, що місце бійки виїжджали швидкі, але присутнім допомога не знадобилася.

«Сказали: «Нам вас не треба». Ніхто за допомогою не звернувся. Ніхто не хотів, щоб було зафіксовано. Тому медики поїхали назад», - розповів він.

Журналісти ВСН намагалися зв'язатися з керівництвом пабу. Проте на дзвінки там не відповіли.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні