У Луцьку водій-далекобійник захворів на коронавірус

1
1
У Луцьку водій-далекобійник захворів на коронавірус
У середу, 8 квітня, водій-далекобійник з Луцька здав тест на коронавірус. Він виявився позитивним. Так, ще шість людей, які контактували з лучанином, – під підозрою.

Про це повідомила завідувачка Луцького міськміжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Марія Білоножко під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За її словами, водій самостійно здав аналізи в одній із приватних клінік. Жодних симптомів у нього немає, тому зараз перебуває вдома на самоізоляції.

У свою чергу, начальник управління охорони здоров’я міської ради Володимир Лотвін підкреслив, що без симптомів виявлення хвороби й лікарі міської клінічної лікарні, які нещодавно здали позитивні тести на COVID-19. Вони, як і далекобійник, можуть бути носіями, тому перебувають на самоізоляції.

Тим часом стало відомо, що пацієнтів легкої та середньої форми хвороби COVID-19 госпіталізовуватимуть до Волинської обласної інфекційної лікарні, а важких хворих — до Волинської обласної клінічної лікарні. Саме ці два медичні заклади визначені на Волині базовими в боротьбі з коронавірусом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДЕ САМЕ МОЖНА ЗРОБИТИ ТЕСТ? ЯКА ЦІНА? СКІЛЬКИ ЧАСУ ЧЕКАТИ РЕЗУЛЬТАТ? ТЕПЕР ВИХОДИТЬ ВІН ЗАРАЗИВ УСІХ ДОМАШНІХ?????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні