За вихідні до Луцької міської лікарні шпиталізували 30 пацієнтів

0
-25
За вихідні до Луцької міської лікарні шпиталізували 30 пацієнтів
У минулі вихідні дні до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні звернулося 53 пацієнти, з них госпіталізовано – 30, надали амбулаторну допомогу і відпустили додому – 23.

Про це повідомили на сторінці медичного закладу у фейсбуці.

У травмпункт звернулося 47 травмованих, з них - 10 з переломами. 6 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння. 11 разів викликали лікарів з дому у позаробочий час. Хірурги виконали 21 оперативне втручання.

"Організаційні заходи із запобігання поширення COVID-19 вимагають багато не тільки матеріальних, але й моральних зусиль. Медичні працівники теж люди і в них є сім’ї, родина, друзі. Вони хвилюються не лише за свою безпеку, а й за безпеку пацієнтів.

Тому, у цей непростий для всіх час, як ніколи потрібно об’єднувати усі зусилля, зберігати спокій і душевну рівновагу, хоча це й не просто. Тоді ми зможемо гідно відповісти на усі виклики, які нам дає пандемія.

Крім того, що люди інфікуються COVID-19, навесні у багатьох загострюються хронічні хвороби. Ми щодня надаємо медичну допомогу і рятуємо життя усім, хто до нас звертається, незважаючи на пору доби, засоби захисту чи рівень оплати праці. Тому дуже просимо, підтримуйте і мотивуйте усіх медичних працівників хоча б добрим словом. Щиро дякуємо усім, хто розуміє нас, надихає і підтримує у будь-який спосіб", – йдеться у зверненні медиків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-25

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні