На вихідних до Луцької міської лікарні шпиталізували 40 пацієнтів

0
-2
На вихідних до Луцької міської лікарні шпиталізували 40 пацієнтів
У минулі вихідні, до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні звернулося 58 пацієнтів, з них 40 було госпіталізовано, 18 надано амбулаторну допомогу.

Про це повідомили на сторінці медичного закладу у фейсбуці.

У травмпункт звернулося 46 травмованих, з них 15 з переломами. 5 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння, 20 разів викликали лікарів з дому у позаробочий час. В операційному блоці хірурги виконали 20 оперативних втручань.

"Пандемія COVID-19 заскочила зненацька не тільки нас, а й весь світ. Ніхто не був готовий до таких масштабів. І це все – глобальне тестування на міцність як людей, так і системи охорони здоров’я. Щиро дякуємо усім, хто нас підтримує і допомагає. Нехай сторицею повернеться вам ваше добро", – йдеться в повідомленні медиків.

Також у медустанові повідомили, що днями компанія WestNet–Інтернет Провайдер придбала для лікарні 200 захисних окулярів.

Також відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України з державного резерву на лікарню передано 4 пульсоксиметри та 4 насоси інфузійні для дозованого введення лікарських засобів.

Довідково: Пульсоксиметр — прилад для вимірювання рівня сатурації кисню в капілярній крові (оксигенації).Існує чимало патологій, що супроводжуються гіпоксією (нестачею кисню у крові). У таких випадках моніторинг сатурації необхідний постійно.

"Вони нам вкрай необхідні, бо лікарня приймає пацієнтів цілодобово без вихідних", – зазничили медики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні