Через незаконні оборудки директора компідприємства бюджет Луцька недоотримав 284 тисячі

1
4
Через незаконні оборудки директора компідприємства бюджет Луцька недоотримав 284 тисячі
На Волині повідомили про підозру директору комунального підприємства, через незаконні дії якого в бюджет не надійшло понад 280 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

У березні 2019 року посадовець уклав із суб’єктами господарювання договір про надання послуг у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно і, допомагаючи їм уникнути витрат на пайову участь у розвитку інфраструктури міста Луцька, надав своїм підлеглим державним реєстраторам підроблені документи, на підставі яких вони внесли до державних реєстрів зміни щодо цільового призначення двох об’єктів нерухомості.

У серпні 2019 року, аби приховати свої злочинні дії, керівник підприємства у той же спосіб ще раз вносив зміни до реєстрів, використовуючи цього разу уже інші, але так само підроблені офіційні документи.

Через такі дії посадовця бюджет Луцької міської ради недоодержав 284 тис грн коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста.

Нині директору комунального підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 358 , ч.2 ст. 364 КК України.

Триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Податківці щоб ви ЗДОХЛИ. Одними тікі штрафами спящих фопів не нажерлися ? Я особливо вас найобував і буду далі найобувати в особливо крупних щоб ви знали це, це правда )) Мова йде про мільйони
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні