У Луцьку просять дозволити працювати магазинам побутової хімії і засобів гігієни

1
1
У Луцьку просять дозволити працювати магазинам побутової хімії і засобів гігієни
У Луцьку просять дозволити працювати магазинам побутової хімії і засобів особистої гігієни в час карантину.

Таку петицію зареєстрував Микола Бойко 25 березня.

Автор висловлює прохання розблокувати роботу тих магазинів побутової хімії і засобів особистої гігієни, які мають площу до 60 квадратних метрів, де скупчення людей не може перевищувати до 6 осіб одночасно.

Своє прохання пояснює тим, щоб обмежити пересування людей до мереж супермаркетів, і надати можливість мешканцям забезпечити себе такими товарами у найближчих місцях проживання. Зокрема, сімя'м у яких діти малого віку потребують товарів повсякденного вжитку (підгузники, дитяті протиалергічні пральні порошки, господарське мило, білизна і інше), що не завжди можна придбати у великих мережах де дозволена торгівля.

"Просимо дозволити працювати таким магазинам, що є практично у кожному спальному районі Луцька, де зручно придбати усі необхідні засоби гігієни. З дотриманням на час карантину усіх засобів безпеки", – йдеться у тексті петиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нащо те мило. в річці можна помитись
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні