«Луцькводоканал» змінює режим роботи через карантин

0
4
«Луцькводоканал» змінює режим роботи через карантин
З метою попередження загрози поширення коронавірусу всі філії КП «Луцькводоканал», а також сервісний центр із обслуговування клієнтів EVODA переходять на закритий режим роботи та дистанційне обслуговування клієнтів.

Про це повідомляє пресслужба КП «Луцькводоканал».

Будь-яку інформацію щодо діяльності підприємства ви можете отримати за телефоном кол-центру 28-40-40 в робочі дні з понеділка по п’ятницю.

Також для передачі повідомлень можна використовувати Viber за номером 067-444-8-777 (передавати показники також можна за вказаним номером у форматі: КодВулиці_№будинку_№квартири пробіл показник – цілодобово);

Усім клієнтам рекомендують використовувати сервіс «Особистий кабінет» за посиланням https://oc.vd.lutsk.ua, який дозволяє здійснювати оплату послуг підприємства та подавати показники лічильників у онлайн-режимі. Як зареєструватися в «Особистому кабінеті» дізнайтесь за посиланням.

«Особистий кабінет» передбачає можливість обслуговування багатьох особових рахунків водночас, тому ви можете вносити і рахунки своїх рідних та близьких.

Наразі КП «Луцькводоканал» вживає усіх необхідних заходів для максимального обмеження контактів на території підприємства. Тому роботу щодо повірки лічильників і зняття показників на об’єктах споживачів також буде призупинено на період карантину. Ніяких санкцій за вимушену затримку не передбачено, окрім відключення послуг підприємства у разі виникнення заборгованостей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні