Хто прийшов покласти квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку в Луцьку. ФОТО

0
-8
Хто прийшов покласти квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку в Луцьку. ФОТО
У Луцьку відбулася панахида та покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

Нагадаємо, в понеділок, 9 березня, в Луцьку вшанували великого українського поета Тараса Шевченка. 74 людини прийшли до пам’ятника генію українського народу з «Кобзарями».

Урочистості з нагоди роковин смерті Шевченка відбулися у вівторок, 10 березня, на проспекті Волі – біля головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Панахиду відправили священнослужителі Свято-Троїцького кафедрального собору.

На заході були присутні посадовці Луцькради, Волинської ОДА, обласної ради, представники творчої інтелігенції, учнівської та студентської молоді, громадсько-політичних організацій, лучани.

До пам'ятника Тарасу Шевченку прийшли секретар Луцькради Григорій Пустовіт, голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, заступник голови облдержадміністрації Олександр Троханенко, ректор ЛНТУ Петро Савчук, ректор СНУ ім. Лесі Українки Анатолій Цьось, народний депутат України В'ячеслав Рубльов, ексмер Луцька, громадський діяч Богдан Шиба, представники громадських організацій, депутати Луцької міської ради, а також студентська та учнівська молодь.

Фото Володимира ЛУК'ЯНЧУКА









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні