--> TVORCHI звинуватили організаторів Нацвідбору у непрофесійності: деталі скандалу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

TVORCHI звинуватили організаторів Нацвідбору у непрофесійності: деталі скандалу

2
4
TVORCHI звинуватили організаторів Нацвідбору у непрофесійності: деталі скандалу
У суботу, 22 лютого, вся країна спостерігала за найочікуванішим вокальним шоу – Національним відбором Євробачення-2020.

Перемогу здобув маловідомий гурт GO_A. Та вже після шоу колектив TVORCHI дав короткий коментар, у якому звинуватив організаторів у непрофесійності, - пише 24 Канал.

Відео з'явилось на українській фан-сторінці Євробачення. За лаштунками солісти колективу TVORCHI заявили, що мали технічний збій в апаратурі, який повпливав на їхній виступ. Вокаліст Джефрі Кенні нарікав: йому не ввімкнули пісню у вушний мікрофон. Через це він чув тільки свій голос.

Учасники гурту TVORCHI звинуватили організаторів у непрофесійності та заявили, що більше не повернуться на Нацвідбір. Інформацію про технічні несправності підтвердили і представники колективу.

Це сталось вперше і повторилось. Вони отримали, що хотіли. Жахлива непрофесійність і ганьба. Я розчарувався. Я ніколи не повернусь сюди, – заявив Джефрі Кенні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/prognoz-pogody-na-8-marta-2017-goda.html
Відповісти
Как и многие наши сограждане искал как отправиться в Польшу и найти работу.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много роликов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом работы в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/sezonni-roboti-v-polshhi.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні