--> 18-річній доньці ексзаступника начальника поліції Волині подарували авто за півмільйона. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

18-річній доньці ексзаступника начальника поліції Волині подарували авто за півмільйона. ФОТО. ВІДЕО

4
-9
18-річній доньці ексзаступника начальника поліції Волині подарували авто за півмільйона. ФОТО. ВІДЕО
18-річна танцівниця і засновниця власної студії східних танців Юлія Шумик отримала від батьків в подарунок новий автомобіль Toyota Corolla вартістю близько пів мільйона гривень.

Батьком дівчини є ексзаступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області, а нині – провідний консультант відомства Анатолій Шумик, пише ІА «Волинські новини».

Своїм подарунком дівчина похизувалась в інстаграмі.



В соцмережі дівчина англійською мовою подякувала батькам за подарунок та написала, що «мрії здійснюються». Також дівчина опублікувала відео, на якому обіймає батька, після чого з автомобіля стягують накидку.

Ціни на нові автомобілі Toyota Corolla в офіційного дилера коливаються від 450 до 638 тисяч гривень залежно від комплектації. Яку саме обрали в подарунок батьки для 18-річної доньки – невідомо.

З профілю дівчини в соцмережах відомо, що влітку їй виповнилось 18 років, вона навчається в Луцькому національному технічному університеті. Вона захоплюється східними танцями, а нещодавно відкрила власну студію Belly Dance Studio, де навчає та тренує охочих. Юлія Шумик – переможниця численних змагань та конкурсів, має відзнаки та медалі.

Відповідно до декларації про доходи Анатолія Шумика за 2018 рік, в нього є дружина та дві доньки. Сім’я володіє житловим будинком в селі Гаразджа, що поблизу Луцька, на 190 квадратних метрів та бусом Volkswagen Transporter 2008 року випуску.

За 2018 рік Анатолій Шумик отримав в поліції 140 тисяч гривень зарплати та 144 тисячі пенсії. Ще 120 тисяч зарплати декларує його дружина Ірина Шумик.

Зазначимо, що з 2013 року сім’я не декларувала жодних заощаджень в готівці чи на банківських рахунках.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На кемри нехватило...і то короба в бомж пакеті
Відповісти
+ ще один переляк на дорозі, техніку шкода...
Відповісти
Цікаво получається,декларують 200 тис ,а авто купують за 500 тис?податкова ви де?спите?
Відповісти
А що, не їли, не одягались пару років і назбирали на авто, кожен так може...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні