--> Як гурт «Антитіла» «розривав» сцену драмтеатру в Луцьку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як гурт «Антитіла» «розривав» сцену драмтеатру в Луцьку. ФОТО

0
6
Як гурт «Антитіла» «розривав» сцену драмтеатру в Луцьку. ФОТО
Гурт «Антитіла» «розірвав» сцену Волинського облмуздрамтеатру в Луцьку.

Концерт відбувся в п'ятницю, 21 лютого, о 17:00. До слова, цього ж дня відбувся ще один концерт відомого гурту о 20:00.

На сцені драмтеатру гурт представив двогодинну музичну програму з хітів нового альбому «Hello», серед яких «ТДМЕ», «Вірила», «Лови момент» та попередніх платівок: «Все красиво», «Люди як кораблі», «БудуВуду» та інші.

Нагадаємо, перед концертом відбулася пресконференція рок-команди з журналістами. Лідер гурту Тарас Тополя розказав, як і чому луцький підприємець намагався «видурити» в артистів мільйон та замовити хлопців на корпоратив луцького підприємства. Врешті, артисти передати вітання лучанину Сергію Лапковському та запросили його на концерт.

Варто відзначити, що на концерті хлопці отримали чимало подарунків з дитячих рук. Молодші слухачі дарували Тарасу Тополі шоколад. Лідер гурту зауважив, що ці подарунки дуже цінні, адже не так просто дитині віддати найцінніше – смаколики. Тарас зауважив, що піком популярності гурту буде той момент, коли діти почнуть виносити на сцену музикантам свої планшети.

Звучали на сцені драмтеатру пізні: «Вірила», «Ми», «Молоком», «Все красиво», «Бери своє», «БудуВуду», «Танцюй», «Два акорди», «Лав», «TDME», «Lego», «Лови момент» і «Буде син».

Кульмінацією концерту було спільне виконання каверу «Люди, як кораблі». Усі присутні в залі лучани співали пісню, ввімкнувши ліхтарики, стоячи.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні