У Луцьку відбувся турнір пам’яті трагічно загиблого Олексія Веремійчика. ФОТО

0
5
У Луцьку відбувся турнір пам’яті трагічно загиблого Олексія Веремійчика. ФОТО
У Луцьку, в неділю, 2 лютого, з ініціативи Департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Луцької федерації настільного тенісу відбувся турнір з настільного тенісу присвячений пам'яті трагічно загиблого восени директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Веремійчика Олексія Володимировича.

Про це повідомили на сторінці департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради у фейсбуці.

Понад 50 спортсменів, друзі та колеги зібрались аби вшанувати пам'ять керівника, спеціаліста своєї справи та просто хорошої людини, який своєю наполегливою працею зробив надзвичайно великий внесок у розвиток міста.

На відкриття змагань прийшла дружина Олексія - Анна. Також захід відвідав секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

У зв'язку з великою кількістю учасників організатори розділили їх на дві вікові групи. Розігрувалось два комплекти нагород.

У молодшій віковій категорії місця розподілились наступним чином:
Ольховський І.
Кириченко В.
Жовнірук М.


Старша вікова категорія:
Дем'янець І.
Новицький Д.
Будніков А.


Нагороди переможцям та призерам вручала дружина Олексія Анна Веремійчик.

Організатори подякували усім, хто завітав на турнір вшанував пам'ять Олексія Веремійчика.

До слова, цей турнір вирішили зробити щорічним.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року, на озері в Любешівському районі зник безвісти директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексій Веремійчик.

З самого ранку 13 жовтня на озері працювали дві водолазні групи ДСНС. А всі небайдужі продовжували прочісувати навколишню місцевість з надією, що чоловік таки доплив до берега.

Водолази-рятувальники обстежили близько 20 тисяч квадратних метрів дна на озері Люб’язь, але не знайшли Олексія Веремійчика.

У понеділок, 14 жовтня, вранці на озері Люб’язь на Любешівщині волинські рятувальники продовжили пошуки безвісти зниклого Олексія Веремійчика. До пошукової операції долучились волонтери, родичі та знайомі зниклого чоловіка, працівники поліції та Національного парку «Прип’ять-Стохід».

До пошуків безвісти зниклого у волинському озері Люб’язь в Любешівському районі Олексія Веремійчика долучилися львівські кінологи. Кінологічна волонтерська спілка пошуку людей пропрацьовувала ділянки чагарників навколо озера.

Тіло Олексія знайшли 16 жовтня 2019 року на озері Люб'язь в Любешівському районі неподалік місця, де він пірнув. Поховали посадовця 18 жовтня у селі Городище Луцького району.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні