--> В озері шукають зниклого директора департаменту Луцькради Олексія Веремійчика | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В озері шукають зниклого директора департаменту Луцькради Олексія Веремійчика

0
0
В озері шукають зниклого директора департаменту Луцькради Олексія Веремійчика
В суботу, 12 жовтня, на озері в Любешівському районі зник безвісти директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексій Веремійчик.

Відомо, що він перебував на озері Люб’язь разом з дружиною та друзями. Був сильний вітер, і човен перекинувся. Дружина залишилася на березі, а четверо чоловіків попливли на човні.

У коментарі інтернет-виданню "Волинь24" речник поліції Волині Віктор Гомоль розповів, що 12 жовтня по 16-й годині до Любешівського районного відділу поліції надійшло повідомлення від медиків, що госпіталізовані троє чоловіків (один – з Луцького району, 1965 р.н, двоє інших – з Луцька, 1982 і 1986 р.н.), які на озері Люб’язь рибалили. Вони розповіли, що рибалили вчотирьох.

Це сталося по 13-й годині. Четверо волинян на човні рибалили. Човен від вітру перевернувся. Як стверджують місцеві мешканці, це сталося за метрів 600 від берега, недалеко від острівка.

"Була велика хвиля, сильний вітер. Четвертий чоловік, 1984 року народження, посадовець Луцької міської ради, вирішив пливти до берега, щоб покликати по допомогу. А троє трималися за човен. Рибалки з берега побачили це, і трьох чоловіків врятували. Четвертого продовжують шукати. Виїхала слідчо-оперативна група, кінологи", – розповів Віктор Гомоль.

Весь особовий склад Любешівського районного відділу поліції й місцеві мешканці до 5-ї ранку прочісували територію навколо озера, сподіваючись, що Олексій Веремійчик таки доплив до берега. На жаль, поки що його не знайшли.

Пошуки тривають.

Відомості про цю надзвичайну подію внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (навмисне вбивство) з позначкою "зниклий безвісти".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні