Дороги Волині від снігу розчищали 33 одиниці техніки. ФОТО

0
8
Дороги Волині від снігу розчищали 33 одиниці техніки. ФОТО
На Волині розчищали та обробляли протиожеледними матеріалами дороги 33 одинці техніки.

Про це повідомляє пресслужба САД у Волинській області.

"Сьогодні по четвертій годині ранку на Волині засніжило. Це не стало несподіванкою для дорожників області, адже, озброєні прогнозами синоптиків, вони ще відучора були напоготові за першої необхідності приступити до виконання робіт з обробки проїзної частини протиожеледними матеріалами та розчищення снігу", – йдеться у повідомленні.

Як зазначають дорожники, станом на 6 годину ранку задіяли 9 механізмів підрядних підприємств, а станом на 10 годину працювало вже 33 одиниці техніки. Проїзд автомобільними шляхами державного значення, що пролягають територією Волинської області, забезпечили, дорожнє покриття мокре. На окремих ділянках автошляхів дорожня техніка продовжує працювати.

За інформацією Волинського обласного центру з гідрометеорології опади у вигляді дощу з переходом в мокрий сніг триватимуть. Також синоптики прогнозують вітряну погоду з поривами 15-20 м/с і добові коливання температури повітря від плюсової вдень до мінусової вночі: 29 січня вдень мали 0-5º тепла, а завтра, 30 січня, позначки термометра показуватимуть вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 0-5º тепла. За таких погодних умов на автошляхах області можлива ожеледиця.

Усіх учасників дорожнього руху закликають бути максимально уважними, обережними та відповідальними.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на автодорогах державного значення Волинської області телефонуйте в диспетчерську службу за номером (0332) 78 54 69 (працює цілодобово).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні