Судили волинянина, який справив нужду на поліцейське авто

0
4
Судили волинянина, який справив нужду на поліцейське авто
Жителя Любомльського району судили за те, що той перебуваючи в стані алкогольного сп’янінння справив природну нужду на службовий автомобіль поліції.

Про це йдеться в постанові Любомльського районного суду Волинської області від 13 січня.

У постанові йдеться про те, що чоловік 24 листопада минулого року близько 23:00 години на вулиці Володимирській в місті Любомль, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, справляв природні потреби на службовий автомобіль поліції, порушивши громадський порядок і спокій громадян, чим вчинив правопорушення, передбачене ст.173 КУпАП.

Він же за тих же обставин вчинив злісну непокору законним вимогам працівників поліції при виконанні ними службових обов`язків щодо припинення хуліганських дій, виражаючись в грубій формі, погрожуючи фізичною розправою, чим вчинив правопорушення, передбачене ст.185 КУпАП.

Враховуючи характер правопорушення чоловіка покарали за ст.36 КУпАП у вигляді штрафу в розмірі 255 (двісті п`ятдесят п`ять) гривень.

Постанова протягом десяти днів з дня її винесення може бути оскаржена в апеляційному порядку до Волинського апеляційного суду через Любомльський районний суд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні