--> У США 11-річна школярка підпалила себе через інтернет-флешмоб. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У США 11-річна школярка підпалила себе через інтернет-флешмоб. ФОТО

0
-1
У США 11-річна школярка підпалила себе через інтернет-флешмоб. ФОТО
Школярка з американського штату Флорида стала учасницею інтернет-флешмобу, в результаті якого вона підпалила себе і будинок.

Про це пише Daily Mail.

11-річна дівчинка побачила в мережі флешмоб, в якому люди обливалися легкозаймистою рідиною і підпалювали себе. Дитина вирішила стати учасником небезпечного дійства.

Школярка облилася пальним і чиркнула сірником. У спальні дівчинки почалася пожежа, яка миттєво поширилася на весь будинок. У сусідній кімнаті знаходилося ще три людини, вони встигли евакуюватися і не постраждали.

Сама учасниця дивного експерименту сильно обгоріла. Вона отримала опіки другого ступеня. У дитини постраждали руки, живіт, стегна і груди. Дівчинка перенесла операцію.

За словами сестри школярки, їй належить довгий і важкий період лікування і реабілітації.

“Здоровий глузд говорить так: Не лийте на себе легкозаймисту рідину і не запалюйте її”, – закликав пожежний маршал Стівен Лоуренс.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні