Лучанин вимагає службового розслідування щодо маршруту №23

2
9
Лучанин вимагає службового розслідування щодо маршруту №23
Лучанин вимагає провести службове розслідування щодо невиконання колективом Управління транспорту та зв’язку посадових обов’язків через неналагоджену роботу перевізників.

Таку петицію зареєстрував Олександр Поляков.


"Повальні скасування маршрутів, відсутність реакції на порушення, ігнорування думки лучан та неможливість комунікації з підрозділом для жителів міста, відсутність будь-яких актуальних новин у відповідному розділі веб-сайту, більше того, наявна там інформація зачасту є неактуальною – свідчать саме про це", – арґументує свою позицію автор петиції.

Зокрема чоловік акцентує увагу на ситуацію з маршрутом №23.

"Це єдиний маршрут, що обслуговує 55-й мікрорайон міста, на ньому працює всього один автобус замість зазначених у договорі семи", – висловлює скаргу лучанин.

Систематично порушувати шляхом випуску на маршрут всього одного автобусу ТОВ "АТП-Луцьк" почало ще тимчасовий договір. А в управлінні транспорту не відреагували належним чином, негайно відсторонивши цього недобросовісного перевізника від обслуговування маршруту, так ще й дозволили йому виграти конкурс на перевезення.

Чоловік стверджує, що перевізник не виконує належним чином своїх обов’язків. Пише, що чекав автобус №23 50 хвилин. В службі 15-80 переадресовують скарги в управління транспорту та зв'язку, та не надають жодної інформації – існує маршрут, чи ні. А додзвонитися на жоден номер телефону управління неможливо.

"Яким чином, крім корупційних домовленостей, може виграти конкурс перевізник, що хронічно та системно порушує договір? Адже управління транспорту та зв'язку прекрасно поінформоване про ситуацію з цим маршрутом, ба більше активно обіцяє "невдовзі" розірвати договір з перевізником.
Автор петиції припускає думку, що маршрут №23 цілеспрямовано знищується.

"Маршрут кілька разів змінено, притому всупереч думці лучан, що неодноразово наголошували на неприпустимості таких змін через петиції. Це призводить до значного зниження його рентабельності - як обмеження його спочатку до Центрального ринку, так і зміна з рухом в район ЛПЗ. Необхідно негайно повернути оптимальну схему руху, тобто на вулиці Львівській з кінцевою зупинкою біля цукрового заводу", – наводить арґументи чоловік наполягаючи на службовому розслідуванні діяльності управління. Про результати просить проінформувати громадськість через засоби масової інформації та офіційний сайт Луцької міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СТЕПАНОВА та його весь транспортний відділ притягнути до кримінальної відповідальності за хаос у луцьку.
Відповісти
А їм до **пи громадська думка!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні