На Волині покарали посадовицю, яка взяла хабар в атовця

0
-2
На Волині покарали посадовицю, яка взяла хабар в атовця
Луцький міськрайонний суд виніс вирок жінці, яка займала посаду головного спеціаліста відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Тоді вона взяла одну тисячу доларів хабара. Про це пише Конкурент.

Подія трапилася 22 липня 2019 року близько 15:00. Використовуючи своє службове становище та надані їй повноваження, за прийняття в інтересах іншої особи рішення про виплату йому грошової компенсації на придбання житла інвалідам війни, вона отримала хабар.

Затриманою виявилася головний спеціаліст відділу реєстру житлового фонду Департаменту ЖКГ Луцької міськради Жанна Ковальчук.

10 жовтня під час досудового розслідування між процесуальним керівником - заступником керівника Володимир-Волинської місцевої прокуратури та підозрюваною укладено угоду про визнання винуватості. Цю угоду суд затвердив.

Феміда визнала її винною та призначила штраф у розмірі 1200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 20400 гривень з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю строком на 1 рік.
Теги: суд, вирок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні